Mary prăjită cu fasole verde murată fierbinte

Mary prăjită cu fasole verde murată fierbinte
Rețeta prăjită Mary cu fasole verde murată fierbinte poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 40 de minute. O porție conține 338 calorii, 8g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $ 4.21 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 34 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sirop de agave, usturoi, sare de țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mary prăjită cu fasole verde murată fierbinte, Roșii Verzi Murate Fierbinți, și Fasole Verde Murată.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Spălați și uscați roșiile și îndepărtați tulpinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
4
Puneți roșiile, usturoiul, ceapa și jalapeno într-un vas mare de copt din sticlă (9 pe 13 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
TomateTomate
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Stropiți legumele cu ulei de măsline și presărați sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
6
Coaceți până când începeți să se rumenească, aproximativ 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor, lăsați să se răcească și puneți-l printr-o moară de alimente pentru a îndepărta semințele și pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Adăugați amestecul într-un castron mediu și piure cu blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Se toarnă într-un recipient mare de sticlă și se dă la frigider. Când se răcește, adăugați condimentele și sucul de legume murate și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LegumeSuc De Legume
CondimenteCondimente
10
Pentru serviciu, adăugați câteva fasole verde murată în fiecare pahar, umpleți cu gheață și adăugați 2 uncii de vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GheațăGheață
11
Se toarnă sucul de roșii pregătit, se amestecă și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De RoșiiSuc De Roșii
12
* Nota bucătarului: Seeds-in for hot, seeds-out for medium-hot. Dacă nu găsiți un chile roșu, înlocuiți 2 jalapenos. Un chile roșu este un jalapeno copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ardei Iute RoșuArdei Iute Roșu
SemințeSemințe
13
Într-o cratiță mică, la foc mare, aduceți apa la fierbere, apoi opriți focul și adăugați 1 linguriță de sare și agave, amestecând până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
15
Într-un castron de sticlă, adăugați oțetul, sucul de lămâie, feliile de tei, boabele de piper, ardeii chile și usturoiul întreg și tocat. Se amestecă amestecul de apă sare-agave răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Felie De TeiFelie De Tei
Boabe De PiperBoabe De Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
OțetOțet
0,5 Lingurita Sare0,5 Lingurita Sare
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Spălați și tăiați fasolea verde. Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu. Se amestecă restul de 1 linguriță de sare, apoi se adaugă fasolea. Gatiti pana cand fasolea incepe sa devina verde aprins si sunt doar fragede, aproximativ 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
17
Se ia de pe foc și se scurge. Clătiți imediat cu apă rece și puneți-le într-o baie de gheață timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
18
Se scurge bine.
19
Dacă conservați, pregătiți borcanul(borcanele) conform instrucțiunilor de procesare, adăugați fasolea și apoi acoperiți cu amestecul de ardei chile cu oțet. Procesați într-o oală de conservare timp de 3 minute, îndepărtați și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
OțetOțet
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
20
De asemenea, le puteți pune în borcane sterilizate și le puteți pune la frigider în loc să faceți procesul de conservare. Păstrați la frigider și mâncați în termen de 1 lună. Indiferent de metoda care vi se potrivește cel mai bine, lăsați-le să se marineze timp de 48 de ore înainte de a mânca.

Ingrediente

12 lingurițe de pudră de usturoisirop de agavesirop de agave1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș2Bucăți de caramele Heath Barboabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi4Bucăți de caramele Heath BarMăsline de cocktail umplute cu pimientoMăsline de cocktail umplute cu pimiento4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)4 kg de cartofi rumeni întregi (aproximativ 8)2Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscatmuștar uscat2cuișoareusturoi, decojitusturoi, decojit6cuișoareusturoi, decojit, plus 2 linguri tocateusturoi, decojit, plus 2 linguri tocate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmhrean extra-fierbintehrean extra-fierbinte6creveți și cu veneGheață, pentru servireGheață, pentru servire1ardei iute, însămânțatardei iute, însămânțat1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâie, plus 1 var, feliat foarte subțiresuc proaspăt de lămâie, plus 1 var, feliat foarte subțire12 lingurițe de pudră de usturoi1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilTortilla proaspete din făină, pentru servireTortilla proaspete din făină, pentru servire1chile roșu, feliat în 8 fâșii lungi *Vezi nota lui Cookchile roșu, feliat în 8 fâșii lungi *Vezi nota lui Cook2Bucăți de caramele Heath Barsare de mare, divizatăsare de mare, divizată6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fasole verde tăiatăfasole verde tăiată3kgroșii, obiecte de familie preferateroșii, obiecte de familie preferate4Bucăți de caramele Heath Barpickled vegetable juicepickled vegetable juice3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.vodka (2 uncii pe cocktail)vodka (2 uncii pe cocktail)3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #41Oreos dublu umplut1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's1 cană de maioneză, cum ar fi Hellmann's2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista