Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Martini cu ghimbir și mere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 268 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați gheață, ROM, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Martini Cu Mere, Condimentat Virgin Apple Martini, și Smochine Martini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un ulcior, combinați siropul simplu, Sucul de mere, romul și apa spumantă. Pentru a servi, umpleți un agitator de martini cu gheață și adăugați aproximativ 1 cană din amestecul de rom. Se agită bine și se toarnă în pahare de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Spumantă
Elixir G
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Miere De Citrice
Zahăr Roșu Grosier
Vermut Stropitor
2
Se ornează cu felii de mere și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul, apa și ghimbirul la foc mediu. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 5 minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Scoateți tigaia de pe foc și lăsați siropul să se răcească, aproximativ 20 de minute. Tulpina înainte de utilizare.