Martha ' s Strawberry Shortcake cookie-uri
Martha ' s Strawberry Shortcake Cookies ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este perfect pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina, sarea kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cookie-Uri Shortcake Cu Căpșuni, Cookie-Uri Shortcake Cu Căpșuni, și Cookie-uri de căpșuni-shortcake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Într-un castron mare combinați căpșunile, sucul de lămâie și 2 linguri de zahăr granulat. Într-un castron mare separat, amestecați făina, praful de copt, sarea și zahărul granulat rămas.
Tăiați untul cu un tăietor de patiserie sau frecați-l cu degetele, până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă smântâna până când aluatul începe să se unească, apoi se amestecă ușor amestecul de căpșuni.Folosind o lingură de înghețată de 1 cm sau o lingură, aruncați aluatul pe foi de copt căptușite cu pergament, distanțându-se uniform.
Se presară cu zahăr turbinado și se coace până se rumenesc, aproximativ 24 de minute. Asigurați-vă că rotiți tigăile între rafturi în coacere și urmăriți-le îndeaproape, deoarece fundul tinde să ardă ușor din sucul dulce de căpșuni.
Transferați foile într-o grătar și lăsați să se răcească. Cookie-urile se servesc cel mai bine imediat, dar pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de cel mult 1 zi. Fructele proaspete fac ca textura să se schimbe rapid.