Martha ' s Hot Almond Spread este un fără gluten și vegetarian condiment. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 237 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. 19 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, cremă de brânză, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ almond-Ella spread, Răspândirea Brânzei De Migdale, și Fierbinte Elvețian & Migdale Răspândit.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, maioneză, ceapă, piper și nucșoară. Se amestecă brânza elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Brânză Elvețiană
Maioneză
Nucșoară
Ceapă
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Transferați în vasul mic de sticlă rezistent la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Presărați 1/2 din migdale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
5
Coaceți timp de 7 minute. Se amestecă și se coace încă 8 minute.