Marshmallows De Casă
Marshmallows de casă este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 163 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marshmallows De Casă, Marshmallows De Casă, și Marshmallows De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Puneți 1/2 cană de apă în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Presărați gelatina în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu apa.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați zahărul granulat, siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bate în vanilie.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.
Pentru a aroma marshmallows: înlocuiți extractul de vanilie cu un extract de aromă diferit, cum ar fi menta, migdale sau căpșuni. Pentru a colora marshmallows: după adăugarea extractului de vanilie, adăugați 1/2 linguriță (aproximativ 45 de picături) de colorant alimentar și bateți amestecul de marshmallow până când culoarea este complet încorporată.
Adăugați mai mult colorant alimentar, câteva picături la un moment dat, pentru o culoare mai profundă. Pentru a tăia marshmallows în forme: utilizați o tigaie de copt de 9 x 13 inci în loc de o tigaie pătrată de 9 inci, astfel încât marshmallows să fie puțin mai subțiri și mai ușor de tăiat. Utilizați 2 tăietori de prăjituri de 1/2 până la 3 inci în forme simple și praf tăietorii de prăjituri din zahărul cofetarilor pentru a evita lipirea.
Tăiați marshmallows în forme la fel cum ați face zahăr cookies.To adăugați mix-uri: după adăugarea extractului de vanilie, pliați în aproximativ 1/2 cană de mini chipsuri de ciocolată, niburi de cacao sau amestecul dorit. Rețineți că marshmallows vor fi în continuare calde, astfel încât unele mix-in-uri se vor topi ușor. Puteți aștepta un minut pentru a permite marshmallow să se răcească ușor, dar va deveni mai rigid și mai greu de amestecat pe măsură ce se răcește. Pentru a înmuia marshmallows în ciocolată: într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți aproximativ 8 uncii de ciocolată dulce-amăruie, amestecând până la omogenizare. Lucrând cu o marshmallow la un moment dat, periați din nou marshmallow pentru a îndepărta orice exces de zahăr al cofetarilor, apoi înmuiați o parte netedă de aproximativ 1/8 inch în ciocolată pentru a o acoperi, răzuind orice exces de ciocolată pe marginea bolului.
Transferați, cu ciocolata în sus, într-o grătar așezată peste o foaie de copt și lăsați să stea până când ciocolata este setată. Marshmallows cu ciocolată pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de aproximativ 2 zile.