Marshmallows Cu Lămâie
Lemon Marshmallows ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 64. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați lămâi, coloranți alimentari, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Placinta Cu Lamaie Cu Marshmallows, Bezele, și Ou Nog Bezele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Periați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 9 inci cu ulei vegetal. Folosind o sită mică, cu ochiuri fine, pudrați tigaia cu generozitate cu zahăr de cofetari, eliminând orice exces.
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de la lămâi în fâșii, apoi folosiți un cuțit mic ascuțit pentru a îndepărta orice miez alb de pe partea inferioară a cojii. Rezervați lămâile. Se toacă fin coaja, apoi se transferă în vasul unui robot de bucătărie și se adaugă zahărul granulat. Procesați până când coaja este măcinată fin, 1 până la 2 minute.
Strângeți și strecurați suficient suc din lămâi pentru a măsura 1/2 cană și transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel.
Adăugați 2 linguri de apă, apoi presărați gelatină în vas și amestecați scurt pentru a vă asigura că toată gelatina este în contact cu sucul de lămâie și apa.
Lăsați să se înmoaie în timp ce faceți siropul de zahăr.
Într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, combinați amestecul de coajă-zahăr cu siropul de porumb, sarea și 1/2 cană de apă.
Se pune la foc moderat și se fierbe, amestecând până se dizolvă zahărul. Puneți un termometru pentru bomboane în siropul de zahăr care fierbe și continuați să fierbeți (amestecul se poate spuma, așa că reduceți ușor căldura dacă este necesar), fără a amesteca, până când termometrul înregistrează 240 circulari F (etapa cu bile moi).
Scoateți cratița de pe foc și lăsați să stea scurt până când bulele se disipează ușor.
Cu mixerul la viteză mică, turnați siropul de zahăr fierbinte în gelatina înmuiată într-un flux subțire pe partea laterală a bolului. Creșteți treptat viteza mixerului la mare și bateți până când marshmallow-ul este foarte gros și formează o panglică groasă atunci când telul este ridicat, aproximativ 5 minute. Bateți în colorantul alimentar, adăugând mai mult pentru o culoare Galben mai închis.
Răsturnați marshmallow în tigaia pregătită (va fi foarte lipicioasă) și folosiți vârfurile degetelor umede pentru a o întinde uniform și a netezi partea superioară.
Lăsați să stea, neacoperit la temperatura camerei, până când suprafața nu mai este lipicioasă și puteți trage ușor marshmallow-ul departe de părțile laterale ale tigaiei cu vârful degetelor, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Pudrați o tăietură cu zahăr de cofetari. Folosiți o spatulă de cauciuc pentru a trage părțile laterale ale marshmallow-ului de la marginea tigaiei (folosiți spatula pentru a slăbi marshmallow-ul din partea de jos a tigaiei, dacă este necesar) și inversați pe tăbliță. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Periați un cuțit lung subțire sau un cuțit de bucătar cu ulei vegetal și praf cu zahăr de cofetari pentru a preveni lipirea; continuați să prăfuiți cuțitul după cum este necesar.
Tăiați longitudinal în 8 benzi, apoi transversal în optimi, pentru a forma un total de 64 de pătrate. (Pentru marshmallows mai mari, tăiați longitudinal în 6 benzi, apoi transversal în șesimi, pentru a forma un total de 36 de pătrate.) Înveliți marshmallows, pe rând, în zahărul cofetarilor, folosind o perie de patiserie pentru a îndepărta orice exces. Faceți înainte: Marshmallows pot fi depozitate, stratificate între foi de hârtie de ceară sau pergament într-un recipient etanș într-un loc uscat la temperatura camerei răcoroase, timp de 1 lună.