Marshmallows Cu Condimente De Dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Marshmallows cu condimente de dovleac. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 36 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 80. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 151 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, scorțișoară măcinată, gelatină pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marshmallows Cu Condimente De Dovleac, Marshmallows Cu Condimente De Dovleac De Casă, și Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați ușor o foaie de copt standard cu spray de gătit antiaderent, apoi frecați ușor cu un prosop de hârtie pentru a distribui spray-ul și lăsați doar cea mai bună strălucire de ulei pe foaie. În mod similar, pulverizați ușor o spatulă mare offset și așezați lângă tava pregătită.
Combinați primele trei ingrediente într-un castron mediu și amestecați până se omogenizează bine și se omogenizează. Pune deoparte.
Combinați a doua cantitate de apă, sirop de porumb, sare și zahăr într-o cratiță de 4 litri și puneți-o la foc mediu. Când amestecul fierbe, periați părțile laterale ale tigaiei deasupra suprafeței superioare a siropului cu o perie de patiserie curată și umezită sau acoperiți oala cu un capac timp de două minute pentru a permite condensului să dizolve orice cristale persistente.
Puneți o bomboană sau un termometru de citire instantanee în sirop și continuați să gătiți, fără a amesteca, până când siropul ajunge la 124° (bilă tare).
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați cu grijă amestecul de dovleac-gelatină.
Turnați acest amestec în vasul unui mixer electric cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel. Acoperiți rapid bolul cu folie de plastic drapată slab sau un prosop de bucătărie curat pentru a evita stropirile și creșteți treptat viteza mixerului la "mare".
Bateți amestecul timp de 10 minute. La începutul ultimului minut de biciuire, presărați ghimbir, scorțișoară și cuișoare și continuați să biciuiți.
Amestecul de resturi în tigaia pregătită și se întinde neted cu offset cu ulei. Puneți marshmallow deoparte, neacoperit, la temperatura camerei timp de cel puțin 4 ore până peste noapte înainte de tăiere.
Înainte de a tăia marshmallow, Cerneți cele trei ingrediente rămase împreună într-un bol mediu de amestecare.
Tăiați marshmallows cu un cuțit ușor uleiat sau tăietor de pizza și rupeți-le în bucăți individuale. Aruncați cu amestec de amidon de porumb pentru a acoperi complet, scuturând excesul cât mai mult posibil. A se păstra într-un recipient etanș cu capacul ușor întredeschis timp de până la trei zile.
* Acest lucru este puțin mai mult de 1 cutii standard de Knox gelatină, astfel încât să fie sigur de a cumpăra suficient.
** Autorul oferă o rețetă pentru un sirop de zahăr de casă pentru a înlocui siropul de porumb, dar versiunea rețetei de sirop de porumb a fost furnizată de dragul conciziei.
*** Pudra de curry este adăugarea mea. Îmi place modul în care adaugă un alt strat de aromă și o notă subtilă savuroasă confecțiilor finite.