Marsala de pui cu Pancetta și smântână
Marsala de pui cu Pancettan și smântână necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 583 calorii, 37g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, pancetta, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 898 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Piept de pui în cremă de Pancetta cu mazăre, și Piept de pui cu cremă de Pancetta și mazăre.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați pancetta tăiată cubulețe și gătiți până se rumenesc ușor și crocant. Folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta pancetta, lăsând grăsimea topită în tigaie.
Adăugați ceapa sau șalota și gătiți până la translucid și ușor rumenit (5 până la 10 minute pentru ceapă, dacă folosiți șalotă, reduceți focul la mediu și gătiți un minut sau două).
Scoateți ceapa din tigaie, lăsând orice grăsime rămasă în tigaie.
Adăugați ceapa în pancetta gătită și dați deoparte.
Pregătiți puiul pentru dragare: puneți făina pe o farfurie superficială pentru dragare. Se usucă Cotletele de pui și se presară ambele părți cu sare și piper.
Încălziți tigaia la foc mediu. Ar trebui să aveți aproximativ 2 linguri de grăsime în tigaie din pancetta, dacă nu adăugați mai mult ulei de măsline în tigaie.
Dragați și gătiți puiul: când grăsimea din tigaie este fierbinte (testați-o pentru a vă asigura că stropiți un pic de făină în tigaie, ar trebui să sfârâie), dragați o cotletă de pui în făină pe ambele părți, scuturați excesul și puneți-l în tigaia fierbinte. Continuați cu cât mai multe tăieturi pot încăpea în tigaie fără aglomerare.
Saut pana se rumeneste, pe ambele parti. Ar trebui să dureze doar un minut sau două. Gatiti toate cotletele in acelasi mod, adaugand mai mult ulei de masline in tigaie, daca este necesar.
Scoateți cotletele gătite pe o farfurie.
Se toarnă orice exces de grăsime.
Adăugați marsala în tigaia fierbinte pentru a o deglaza, răzuind orice bucăți rumenite.
Lăsați marsala să fiarbă până se reduce cu un sfert sau jumătate și amestecați crema.
Lăsați să fiarbă până când sosul se îngroașă.
Înveliți Cotletele de pui în sos: întoarceți Cotletele de pui, pancetta și ceapa în tigaie și întoarceți-le pentru a acoperi cu sosul cremos Marsala. Reîncălziți 1/2 minut.
Serviți cotletele cu sosul și puțin pătrunjel proaspăt tocat.