Marsala Clasică De Vițel

Marsala Clasică De Vițel
Marsala clasică de vițel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 3,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 538 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, bulion de vită, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 grade F (120 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Înveliți ușor medalioanele de vițel în făină și condimentați cu sare și piper. Gatiti in tigaia incalzita aproximativ 5 minute, la o temperatura interna de 160 grade F (70 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți din tigaie, puneți-l într-un vas de copt acoperit cu folie și păstrați-l cald în cuptorul preîncălzit până când este gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul de măsline rămas în tigaie la foc mic mediu și sotați șalotul și ciupercile, răzuind orice bucăți rumenite, până când șalotele sunt fragede. Creșteți căldura la înălțime medie și amestecați Marsala și usturoiul. Gatiti si amestecati pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Amestecați bulionul de pui și bulionul de vită în tigaie și continuați să gătiți și amestecați până se reduce la aproximativ 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Bulion De VităBulion De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Serviți peste vițel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista