Marranitos Mexicani autentici (porci de turtă dulce melasă)
Marranitos Mexican autentic (porci de turtă dulce melasă) necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. Pentru $7.68 pe portie, această rețetă acoperă 69% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 5534 calorii, 93G de proteine, și 76g de grăsime pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de făină, fursecuri, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Marranitos / Cochinos / Puerquitos (Fursecuri Mexicane În Formă De Porc), Porci Mexicani într-o pătură, și Porci chorizo mexicani în pături.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.