Maronii Marmorate

Maronii Marmorate
Marmorat negrese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 199 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, ou, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Maronii Marmorate, Maronii Marmorate, și Marmorat Cheesecake Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. aliniați o tavă de copt de 9 x 13 inci cu hârtie pergament, astfel încât marginile hârtiei să vină pe laturi. Ungeți ușor hârtia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți atât bomboanele semidulce și neîndulcite, cât și untul într-un bol mediu rezistent la căldură. Umpleți o cratiță medie cu câțiva centimetri de apă și aduceți la foc mic la foc mediu. Opriți focul; puneți vasul de ciocolată peste apă pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateti pana se omogenizeaza. (Alternativ, se topește într-un cuptor cu microunde la jumătate de putere, timp de 1 minut, se amestecă și apoi se încălzește încă un minut sau până se topește.)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Bateti faina si sarea intr-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Într-un castron mare amestecati împreună ouă, zahăr și vanilie. Se amestecă amestecul de ciocolată în amestecul de ouă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se amestecă. Aveți grijă să nu se amestecă peste aluat.
7
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Bateti crema de branza cu zaharul, oul si vanilia pana se omogenizeaza. Aruncați linguri foarte mari din amestecul de brânză cremă pe suprafața aluatului de brownie. Introduceți un cuțit de unt prin aluat în partea de jos a tigaiei. Cu marginea plană a cuțitului, faceți mișcări de rotire prin bătăi, ridicând ocazional cuțitul prin vârf, până când bătăile întunecate și ușoare sunt marmorate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Batoane De Ciocolată Heath (fiecare), ZdrobiteBatoane De Ciocolată Heath (fiecare), Zdrobite
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul brânzeturilor iese acoperită cu o firimitură fudge-y, 30 până la 35 de minute. Răciți brownies-urile în tigaie pe un suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Pentru a scoate brownies din tigaie, ridicați marginile hârtiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Tăiați brownies în pătrate.
5
Servi.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista