Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha)
Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha) ar putea fi doar crusta pe care il cautati. Această rețetă face 3 porții cu 779 calorii, 16g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, zahărul cofetarilor, cardamomul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați M ' anncha – tort de șarpe marocan, Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, și Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplere: în vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele și zahărul cofetarilor și pulsați până la o masă grosieră.
Adăugați scorțișoară, cardamom, gălbenuș de ou, vanilie și unt și pulsați până când amestecul este o pastă. Nu trebuie să fie complet netedă, deși migdalele ar trebui să fie măcinate foarte fin. Acoperiți pasta cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Așezați o foaie de filo pe foaia de copt pregătită.
Periați cu unt, apoi pliați pe jumătate pe lungime, creând un dreptunghi de 6 x 8 1/2 inch.
Periați partea superioară a dreptunghiului cu mai mult unt, apoi așezați o a doua foaie de filo deasupra, așezând-o astfel încât marginea lungă de pe o parte să fie aliniată (noua foaie de filo ar trebui să atârne de cealaltă margine).
Periați jumătatea aliniată a foii superioare de phyllo cu mai mult unt și pliați pentru a se potrivi cu dreptunghiul de 6 x 8 1/2 inch format de primul. Ar trebui să ajungeți cu un teanc de filo care are patru foi groase. Repetați cu încă două bucăți de phyllo pentru a produce un teanc de 6 x 8 1/2 inch de phyllo cu 8 straturi groase.
Repetați Pasul 3 cu restul de 8 foi phyllo aluat, formând trei dreptunghiuri de 8 straturi fiecare total.
Împărțiți umplutura de migdale în trei părți egale.
Rulați o parte într-un jurnal de 8 1/2 inch.
Așezați Jurnalul alături de phyllo, apoi rulați, în stil jelly roll, pentru a forma o frânghie. Ondulați frânghia într-o bobină strânsă și periați cu unt.
Repetați pașii 3 și 4 încă de două ori, creând încă două bobine.
Coaceți bobinele până la aur, aproximativ 40 de minute.
Se lasa sa se raceasca complet apoi se pudreaza cu zaharul cofetarilor.
Se servește cald sau la temperatura camerei.