Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha)

Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha)
Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha) ar putea fi doar crusta pe care il cautati. Această rețetă face 3 porții cu 779 calorii, 16g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, zahărul cofetarilor, cardamomul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați M ' anncha – tort de șarpe marocan, Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, și Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplere: în vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele și zahărul cofetarilor și pulsați până la o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați scorțișoară, cardamom, gălbenuș de ou, vanilie și unt și pulsați până când amestecul este o pastă. Nu trebuie să fie complet netedă, deși migdalele ar trebui să fie măcinate foarte fin. Acoperiți pasta cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Așezați o foaie de filo pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Periați cu unt, apoi pliați pe jumătate pe lungime, creând un dreptunghi de 6 x 8 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
6
Periați partea superioară a dreptunghiului cu mai mult unt, apoi așezați o a doua foaie de filo deasupra, așezând-o astfel încât marginea lungă de pe o parte să fie aliniată (noua foaie de filo ar trebui să atârne de cealaltă margine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
7
Periați jumătatea aliniată a foii superioare de phyllo cu mai mult unt și pliați pentru a se potrivi cu dreptunghiul de 6 x 8 1/2 inch format de primul. Ar trebui să ajungeți cu un teanc de filo care are patru foi groase. Repetați cu încă două bucăți de phyllo pentru a produce un teanc de 6 x 8 1/2 inch de phyllo cu 8 straturi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
8
Repetați Pasul 3 cu restul de 8 foi phyllo aluat, formând trei dreptunghiuri de 8 straturi fiecare total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
9
Împărțiți umplutura de migdale în trei părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
10
Rulați o parte într-un jurnal de 8 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați Jurnalul alături de phyllo, apoi rulați, în stil jelly roll, pentru a forma o frânghie. Ondulați frânghia într-o bobină strânsă și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Repetați pașii 3 și 4 încă de două ori, creând încă două bobine.
13
Coaceți bobinele până la aur, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
14
Se lasa sa se raceasca complet apoi se pudreaza cu zaharul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista