Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha)

Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha)
Marocan migdale Phyllo produse de patiserie (o ia pe M ' anncha) ar putea fi doar crusta pe care il cautati. Această rețetă face 3 porții cu 779 calorii, 16g de proteine, și 67g de grăsime fiecare. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 151 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, zahărul cofetarilor, cardamomul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați M ' anncha – tort de șarpe marocan, Produse De Patiserie Savuroase Phyllo, și Produse de patiserie Phyllo cu nuci și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplere: în vasul unui robot de bucătărie, combinați migdalele și zahărul cofetarilor și pulsați până la o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați scorțișoară, cardamom, gălbenuș de ou, vanilie și unt și pulsați până când amestecul este o pastă. Nu trebuie să fie complet netedă, deși migdalele ar trebui să fie măcinate foarte fin. Acoperiți pasta cu folie de plastic și dați-o la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați o foaie de filo pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Periați cu unt, apoi pliați pe jumătate pe lungime, creând un dreptunghi de 6 x 8 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
6
Periați partea superioară a dreptunghiului cu mai mult unt, apoi așezați o a doua foaie de filo deasupra, așezând-o astfel încât marginea lungă de pe o parte să fie aliniată (noua foaie de filo ar trebui să atârne de cealaltă margine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Periați jumătatea aliniată a foii superioare de phyllo cu mai mult unt și pliați pentru a se potrivi cu dreptunghiul de 6 x 8 1/2 inch format de primul. Ar trebui să ajungeți cu un teanc de filo care are patru foi groase. Repetați cu încă două bucăți de phyllo pentru a produce un teanc de 6 x 8 1/2 inch de phyllo cu 8 straturi groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
8
Repetați Pasul 3 cu restul de 8 foi phyllo aluat, formând trei dreptunghiuri de 8 straturi fiecare total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
9
Împărțiți umplutura de migdale în trei părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
10
Rulați o parte într-un jurnal de 8 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Așezați Jurnalul alături de phyllo, apoi rulați, în stil jelly roll, pentru a forma o frânghie. Ondulați frânghia într-o bobină strânsă și periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
12
Repetați pașii 3 și 4 încă de două ori, creând încă două bobine.
13
Coaceți bobinele până la aur, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
14
Se lasa sa se raceasca complet apoi se pudreaza cu zaharul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
15
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții3
Scor De Sănătate14
Revista