Maro unt Blondies cu Macaroon Topping
Brown Blondies unt cu topping Macaroon ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 130 calorii. 219 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, ouă, vanilie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Maro Unt Blondies, Maro Unt Blondies, și Maro Unt Blondies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. linia de jos și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu folie, lăsând marginile foliei agățate peste 2 părți ale tigaiei pentru o îndepărtare ușoară mai târziu.
Într-o cratiță de 1 litru, topiți untul la foc mediu. Gatiti 8-11 minute sau pana cand untul devine maro auriu deschis, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de biscuiți, zahărul brun, vanilia, 2 ouă și untul brun răcit.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă la 1 inch în centrul tigaiei iese aproape curată. Se presară imediat cu chipsuri de ciocolată; lăsați să stea 5 minute.
Răspândiți uniform peste bare.
Între timp, într-un castron mic cu microunde, amestecați zahărul granulat și apa. Cuptorul cu microunde neacoperit la 30 până la 60 de secunde sau până când zahărul este dizolvat.
În castron mare, puneți nucă de cocos îndulcită și nucă de cocos neîndulcită.
Se toarnă amestecul de zahăr peste nucă de cocos; bate cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Adăugați cremă de brânză și albuș de ou; bate la viteză mică până se omogenizează. Lingură și apăsați ușor amestecul de macaroon pe stratul blondie parțial copt.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet înainte de tăiere, aproximativ 1 oră 30 de minute.
Tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra la temperatura camerei, ușor acoperită, până la 1 săptămână.