Marmelo-Filet De Porc Glazurat

Marmelo-Filet De Porc Glazurat
Filetul de porc Marmelo-glazurat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 133 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de marmeladă de gutui-lămâie, căței de usturoi, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Filet De Porc Glazurat, Filet De Porc Glazurat, și Filet De Porc Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând până se amestecă bine.
3
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Așezați carnea de porc pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Ungeți jumătate din amestecul de marmeladă uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Coaceți la 400 timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Periați amestecul de marmeladă rămas peste carnea de porc; coaceți încă 5 minute sau până când un termometru înregistrează 155 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista