Marmeladă Tropicală

Marmeladă Tropicală
Reteta marmelada tropicala este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 89 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați agrișe, papaya, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Nuci De Macadamia Cu Marmeladă Tropicală, Pâine Oarecum Tropicală Cu Marmeladă De Portocale De Sânge, și Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele, cu excepția mentei. Se aduce la fierbere, apoi se fierbese amestecă la fiecare 5 minute pentru a evita arsuriletimp de 1 oră sau până când amestecul atinge consistența gemului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Mișto.
3
În cele din urmă, pliați menta proaspătă după gust. Hreanul poate fi adăugat dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Echipamente

DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții1
Scor De Sănătate7
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista