Marmeladă Tropicală
Reteta marmelada tropicala este gata în aproximativ 2 ore și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 89 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 31 de cenți pe porție, veți obține un condiment care servește 1. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați agrișe, papaya, hrean și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept De Pui Cu Nuci De Macadamia Cu Marmeladă Tropicală, Pâine Oarecum Tropicală Cu Marmeladă De Portocale De Sânge, și Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele, cu excepția mentei. Se aduce la fierbere, apoi se fierbese amestecă la fiecare 5 minute pentru a evita arsuriletimp de 1 oră sau până când amestecul atinge consistența gemului.
În cele din urmă, pliați menta proaspătă după gust. Hreanul poate fi adăugat dacă se dorește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Willamette Valley podgorii întreg Cluster ros. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.