Marmeladă Sours
Marmeladă Sours este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 6 și costă 1,69 USD pe porție. O porție conține 149 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână gheață, whisky de secară, marmeladă de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Pi Pisco Sours pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un ulcior sau o cană de măsurare cu 2 halbe, dizolvați marmelada de portocale în 3/4 cană de apă fierbinte. Se amestecă bourbonul și sucul de lămâie. Umpleți șase 8-la 12-oz. pahare cu gheață și turnați 1/3 până la 1/2 cană amestec de cocktail în fiecare pahar, asigurându-vă că fiecare porție primește o parte din coaja de portocală care se așează în partea de jos a amestecului.
Serviți imediat sosurile de marmeladă.