Marmeladă muscovado și whisky închis

Marmeladă muscovado și whisky închis
Dark muscovado & whisky marmeladă este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap condiment. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 689 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. 225 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zahărul muscovado, sucul de lămâie, zahărul conservant și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Whisky Sevilla Marmeladă Souffle, Șuncă Glazurată Cu Whisky, Marmeladă Și Muștar, și Marmeladă & whisky pâine & unt budinca.

Instrucțiuni

1
Așezați portocalele întregi și sucul de lămâie într-o tigaie mare de conservare și acoperiți cu 2 litri/ 4 halbe de apă. Dacă acest lucru nu este suficient pentru a acoperi fructele, puneți-l într-o tigaie mai mică. Dacă este necesar, cântăriți portocalele cu o farfurie rezistentă la căldură pentru a le menține sub apă. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe foarte ușor timp de aproximativ 2 ore sau până când coaja poate fi străpunsă ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți jumătate din zahărul alb și întunecat într-un cuptor foarte scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se toarnă apa de gătit din portocale într-un ulcior și se înclină portocalele într-un castron. Întoarceți lichidul de gătit în tigaie. Lăsați portocalele să se răcească până când sunt ușor de manevrat, apoi tăiați-le în jumătate. Scoateți toate sâmburile și miezul și adăugați-le la lichidul portocaliu rezervat în tigaie. Se aduce la fierbere timp de 6 minute, apoi se strecoară acest lichid printr-o sită într-un bol, presând pulpa cu o lingură de lemn; rezultatul este bogat în pectină, ceea ce ajută la asigurarea marmeladei un set bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
PectinăPectină
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă jumătate din acest lichid într-o tigaie de conservare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Tăiați coaja în bucăți groase, folosind un cuțit ascuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Adăugați jumătate de coajă în lichidul din tigaia de conservare cu zaharurile muscovado albe și întunecate calde. Se amestecă la foc mic până se dizolvă tot zahărul, apoi se aduce la fierbere și se bulează rapid timp de 15-25 de minute până se atinge punctul de setare. Se amestecă jumătate din whisky.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muscovado SugarMuscovado Sugar
WhiskyWhisky
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Scoateți tigaia de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafață. (Pentru a dizolva orice exces de spumă, aruncați un mic buton de unt pe suprafață și amestecați ușor.) Lăsați marmelada să stea în tigaie timp de 20 de minute să se răcească puțin și să lase coaja să se așeze, apoi oală în borcane sterilizate, sigiliu și etichetă. Repetați pentru lotul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista