Marmeladă-morcovi glazurați
Morcovii glazurați cu marmeladă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 5 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, marmeladă de portocale, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Marmeladă-Morcovi Glazurați, Marmeladă Morcovi Confiate, și Morcovi prăjiți cu marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, combinați 3/4 cană de apă și morcovi. Acoperiți, aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la mediu-mare. Agitați tigaia ocazional până când morcovii sunt fragede când sunt străpunși, aproximativ 8 minute.
Întoarceți morcovii la tigaie la foc mare.
Adăugați unt, marmeladă de portocale, ghimbir și nucșoară. Se amestecă adesea până când amestecul de marmeladă se agață de morcovi, 5 până la 6 minute.
Se presară pătrunjel și se adaugă sare și piper după gust.