Marmeladă Habanero
Marmelada Habanero este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan condiment. Această rețetă servește 70 și costă 17 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 76 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ardei iute habanero, zahăr, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Scoici cu sos de nucă de cocos Habanero și Salsa de mango Habanero, Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă, și Ingredientul Secret (marmeladă): marmeladă și brânză puturoasă canap aprox. s.
Instrucțiuni
Așezați 7 borcane curate de conservare (dimensiunea de 1 cană), inele și capace noi într-o tigaie de 6 până la 8 litri. Se acoperă cu apă și se fierbe la foc mare.
Se ia de pe foc; se lasă în apă până când este gata de utilizare.
Purtați mănuși de cauciuc, îndepărtați și aruncați tulpinile și semințele din ardei iute.
Tăiați vârfurile și fundul curbat din ardeii grași; aruncați tulpinile și economisiți bucăți.
Tăiați și aruncați membranele albe; salvați semințele. Feliați părțile drepte de piper în benzi de 1/8 pe 2 1/2 inch.
Într-un blender, ardei iute, vârfuri și funduri de ardei gras și 1/2 cană de oțet până la o pură netedă.
Într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare, aduceți chili pur, semințe și felii de ardei gras, restul de 1 cană de oțet și zahăr la fierbere completă, rulantă, amestecând constant, apoi fierbeți exact 3 minute.
Adăugați pectină în tigaie. Amestecând constant la foc mare, reveniți la un fierbere plin, rulant, apoi fierbeți exact 1 minut.
Scurgeți borcanele, inelele și capacele. Amestec de ardei iute în borcane fierbinți până la 1/8 inch de sus. (
Lăsați orice marmeladă suplimentară să se răcească, apoi serviți sau răciți etanș până la 2 săptămâni.) Ștergeți jantele borcanului. Acoperiți cu inele fierbinți și capace.
Protejând mâinile cu suporturi pentru oală, inversați borcanele umplute pe un prosop timp de 5 minute. Întoarceți partea dreaptă în sus. La fiecare 5 minute, întoarceți borcanele până când marmelada s-a întărit și semințele sunt distribuite uniform, 45 până la 60 de minute.
Lăsați marmelada să se răcească cel puțin încă 2 ore.
Serviți sau depozitați până la 2 ani.