Marmeladă Friptură De Porc Glazurată

Friptura de porc glazurată cu marmeladă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de condimente. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 625 calorii. Pentru $ 4.12 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de friptură de porc, suc de portocale, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Glazurată, Friptură De Porc De Vacanță Glazurată, și Carne De Porc Prăjită Cu Rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Puneți friptura de porc într-o tigaie mare și condimentați liberal cu sare și piper negru.
Întindeți jumătate din marmelada de portocale peste friptură; amestecați marmelada rămasă cu rozmarinul într-un bol mare. Amestecați sucul de portocale și uleiul de măsline în amestecul de rozmarin.
Combinați păstârnacul și ceapa într-un alt bol.
Adăugați aproximativ 2 linguri amestec de marmeladă de portocale; aruncați pentru a acoperi. Aranjați legumele în jurul fripturii de porc.
Coaceți carnea de porc în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute.
Se toarnă amestecul de suc de portocale rămas peste carnea de porc. Creșteți căldura cuptorului la 450 grade F (230 grade C) și continuați să gătiți până când carnea de porc este ușor roz în centru, încă 15 până la 20 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 145 grade F (63 grade C).
Transferați friptura pe o tăietură și acoperiți ușor cu folie de aluminiu. Aruncați legumele în sucurile de tigaie și întoarceți tigaia de prăjire la cuptor. Continuați să gătiți până când sucurile s-au îngroșat și legumele s-au rumenit, încă aproximativ 10 minute. Feliați carnea de porc și serviți cu legume și sucuri de tigaie.