Marmeladă de stafide și rubarbă

Marmelada de rubarbă și stafide este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 32 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 170 de calorii . Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de lămâie, portocale, rubarbă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca și condiment. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare sunt Sufleu de marmeladă de whisky Sevilla , Prăjitură de migdale cu marmeladă de portocale și Marmeladă de roșii cu citrice .
Instrucțiuni
Răzește fin cojile de portocală și lămâie; stoarce și păstrează sucul. Într-o oală olandeză, combină cojile, sucul, zahărul, rubarba, căpșunile și sarea. Gătește și amestecă la foc mediu până când zahărul se dizolvă; adaugă stafidele. Aduce la fierbere completă; gătește la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Luați de pe foc; îndepărtați spuma. Turnați cu grijă amestecul fierbinte în borcane de o jumătate de litru, lăsând un spațiu liber de 6 mm în partea de sus.
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți marginile și ajustați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o oală cu apă clocotită.