Marmeladă de stafide și rubarbă

Marmeladă de stafide și rubarbă
Marmelada de rubarbă și stafide este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 32 de porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 170 de calorii . Pentru 32 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Un amestec de lămâie, portocale, rubarbă și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Funcționează bine ca și condiment. Per total, această rețetă primește un scor spoonacular foarte prost (dar totuși reparabil) de 0% . Rețete similare sunt Sufleu de marmeladă de whisky Sevilla , Prăjitură de migdale cu marmeladă de portocale și Marmeladă de roșii cu citrice .

Instrucțiuni

1
Răzește fin cojile de portocală și lămâie; stoarce și păstrează sucul. Într-o oală olandeză, combină cojile, sucul, zahărul, rubarba, căpșunile și sarea. Gătește și amestecă la foc mediu până când zahărul se dizolvă; adaugă stafidele. Aduce la fierbere completă; gătește la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Luați de pe foc; îndepărtați spuma. Turnați cu grijă amestecul fierbinte în borcane de o jumătate de litru, lăsând un spațiu liber de 6 mm în partea de sus.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3
Îndepărtați bulele de aer; ștergeți marginile și ajustați capacele. Procesați timp de 10 minute într-o oală cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista