Marmeladă De Portocale-Pop-Tarte Mascarpone
Orange Marmalade-Mascarpone Pop-Tarts ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 241 calorii. Mergeți la magazin și ridicați marmeladă de portocale, ou, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tarte Linzer Cu Marmeladă De Portocale, Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, și Marmeladă de portocale-Cupcakes Ricotta cu glazură de unt de marmeladă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați untul în bucăți de 1/2 inch și congelați-le în timp ce măsurați și amestecați ingredientele uscate.
Combinați făina, zahărul și sarea în procesor și pulsați de trei sau patru ori pentru a amesteca. Scoateți cuburile de unt din congelator, împrăștiați-le peste amestecul de făină și pulsați până când amestecul formează aglomerări de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați apa cu gheață, 1 lingură la un moment dat și pulsați pentru a amesteca, adăugând suficientă apă pentru ca aluatul să se unească. Pentru a face aluatul manual: într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea. Scoateți cuburile de unt din congelator și distribuiți-le uniform în amestecul de făină, acoperindu-le cu amestecul de făină. Scufundați degetele în amestec și începeți să ciupiți untul și făina împreună, făcând discuri subțiri și făinoase ale untului. Continuați să lucrați amestecul până când untul este descompus mai întâi în mărgele făinoase de mărimea unui bob de mazăre și apoi într-un amestec liber care seamănă cu nisipul umed.
Stropiți în 3 linguri de apă cu gheață și folosiți mâna ca un pieptene pentru a amesteca lichidul doar până când aluatul se ține împreună. Dacă este necesar, adăugați apă suplimentară, câte 1 lingură, până când aluatul se adună într-o masă sfărâmicioasă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru curată, făinată sau pe o foaie de hârtie pergament. Adunați aluatul împreună într-o movilă, apoi frământați-l de câteva ori pentru a-l netezi. Împărțiți-l în jumătate și bateți ușor și apăsați fiecare jumătate într-un dreptunghi dur, cerc sau pătrat gros de aproximativ 1 inch. Forma pe care o alegeți depinde de ce formă veți întinde aluatul. Dacă nu știi cum vei folosi aluatul în acest moment, optează pentru un cerc. Înfășurați în folie de plastic sau în hârtia pergament și refrigerați cel puțin 2 ore sau până la 3 zile.
Pentru Pop-Tarts: Preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, amestecați împreună oul și apa. Făinați ușor o suprafață de lucru curată.
Scoateți jumătate din aluat din frigider, desfaceți-l, așezați-l pe suprafața de lucru înmuiată și făinați ușor blatul.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi care măsoară aproximativ 9 pe 12 inci. Ar trebui să aibă o grosime de aproximativ 1/8 inch.
Folosind o roată de patiserie simplă sau canelată, tăiați marginile zdrențuite. Apoi tăiați aluatul în dreptunghiuri îngrijite de 3 pe 2 inci, salvând garniturile. (Dacă sunteți ca mine, piesele dvs. nu vor fi identice, așa că atunci când mergeți să umpleți tartele, veți dori să priviți dreptunghiurile și să le potriviți pe cele mai apropiate de aceeași dimensiune.)
Transferați jumătate din dreptunghiuri pe o foaie de copt pregătită, distanțându-le la aproximativ 1 inch. Acestea sunt "fundurile"."Periați ușor fiecare dreptunghi cu 1 lingură de mascarpone, începând din centru și oprindu-vă la 1/4 inch de margine pe toate părțile. Topiți brânza cu 2 lingurițe de marmeladă. Folosind o perie sau degetul, umeziți marginea dreptunghiului cu spălarea ouălor. Așezați cu grijă un al doilea dreptunghi deasupra primului și apăsați pentru a sigila marginile împreună. Repetați cu dreptunghiurile rămase, apoi sertizați marginile cu dinții unei furculițe. Folosind dinții furcii, perforați stratul superior al patiseriei de câteva ori. La frigider, neacoperit, timp de cel puțin 15 minute sau până la 2 ore. Repetați rularea, tăierea, umplerea și sertizarea cu a doua jumătate a aluatului. Adunați resturile de aluat din ambele jumătăți, formați-le într-o bilă și întindeți-le pentru a mai face câteva produse de patiserie. (Reroll aluatul o singură dată sau se va coace dur.) Ar trebui să aveți aproximativ 16 Pop-Tarts total.
Când a doua foaie de copt de Pop-Tarts este gata, așezați prima tigaie în cuptor și a doua în frigider, apoi așezați un suport de copt peste o foaie de pergament pe masă sau blat. (Acest lucru salvează suprafața de picături lipicioase!)
Coaceți produsele de patiserie până se rumenesc deasupra (părțile laterale se vor rumeni mai întâi), aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și mutați imediat (și cu atenție) produsele de patiserie pe suportul de copt, apoi introduceți a doua foaie de copt în cuptor.
Lăsați produsele de patiserie să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Plăcintele coapte complet răcite pot fi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei până la 24 de ore sau congelate până la 3 luni. Reîncălziți într-un cuptor de 375 F pentru aproximativ 12 minute.