Marmeladă De Portocale Crema De Zahar Ars

Marmelada de portocale Crincormme Brincormull ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 645 calorii, 7g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de vanilie, marmeladă de portocale, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, Orange Creme Brulee, și Sânge De Portocale Crema De Zahar Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°. lingură 1 lingură marmeladă în partea de jos a fiecăruia dintre ramekinele ceramice de 4 (6 uncii).*
În castron mic, bateți ușor gălbenușurile de ou cu sârmă. Într-un castron mare, amestecați frisca, 1/3 cană de zahăr și vanilia până se amestecă bine.
Adăugați gălbenușurile de ou în amestecul de smântână; bateți cu sârmă până se colorează uniform și se amestecă bine.
În tigaie de 13x9 inci, așezați ramekins.
Se toarnă amestecul de cremă uniform în ramekins. Puneți cu grijă tigaia cu ramekins în cuptor.
Turnați suficientă apă clocotită în tigaie, având grijă să nu stropiți apă în ramekins, până când apa acoperă 2/3 din înălțimea ramekins.
Coaceți 30 până la 40 de minute sau până când blaturile sunt maro auriu deschis și părțile laterale sunt setate (centrele vor fi jiggly).
Transferați cu atenție ramekins în raftul de răcire, folosind clești sau apucând vârfurile ramekins cu suport pentru oală. Se răcește 2 ore sau până la temperatura camerei. Acoperiți bine cu folie de plastic; refrigerați până la răcire, cel puțin 4 ore, dar nu mai mult de 2 zile.
Descoperiți ramekins; ștergeți ușor orice condens pe creme cu un prosop de hârtie.
Presărați 2 lingurițe de zahăr peste fiecare cremă. Ținând lanterna de bucătărie la 3 până la 4 inci de cremă, caramelizați zahărul pe fiecare cremă încălzind cu torța aproximativ 2 minute, mișcând flacăra continuu peste zahăr în mișcare circulară, până când zahărul este topit și maro auriu deschis.
Se servește imediat sau se dă la frigider cu până la 8 ore înainte de servire.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5