Marmeladă de porc
Rețeta Marmeladă Mușchiu de Porc se poate face în aproximativ 30 de minute . Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 întregi servește 6 și costă 1,48 USD per porție . Acest fel principal are 282 de calorii , 31 g de proteine și 5 g de grăsimi per porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână apă, sare, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Sufleu cu marmeladă cu whisky Seville , prăjitură de migdale cu marmeladă de portocale și marmeladă de roșii cu citrice .
Instrucțiuni
Stropiți carnea de porc cu 1/2 linguriță de sare și piper.
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți, descoperit, la 425° timp de 15 minute.
Combinați marmelada, apa, ghimbirul și restul de sare; lingura peste carnea de porc.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.