Marmeladă De Lămâie Meyer

Marmeladă De Lămâie Meyer
Marmelada de lămâie Meyer este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă servește 50. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți zahăr, lămâi meyer, nu este nevoie de zahăr pectină de fructe pudră și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marmeladă De Lămâie Meyer, Marmeladă De Ghimbir Cu Lămâie Meyer, și Marmeladă De Lămâie, Ghimbir Și Mentă Meyer pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja de pe lămâi în fâșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
3
Tăiați benzile pe lungime în felii foarte subțiri.
4
Transferați benzile într-o oală mare, cu fundul greu și adăugați 2 1/2 căni de apă și bicarbonatul de sodiu. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți până când cojile s-au înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiați miezul rămas (partea albă) din lămâi. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucurile, tăiați lămâia în segmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Puneți segmentele în castron și strângeți membrana pentru a elibera cât mai mult suc posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Măsurați segmentele de lămâie și sucurile (îndepărtând orice semințe). Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați segmentele și sucurile în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Adăugați unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
10
Presărați pectină peste amestec și aduceți-l la fierbere, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
11
Adăugați zahăr dintr-o dată. Reveniți la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
12
Scoateți oala de pe foc și amestecați ghimbirul cristalizat. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista