Marmeladă de ceapă (sau ceapă balsamică caramelizată)
Marmelada de ceapă (sau ceapa balsamică caramelizată) ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 230 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,13 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 465 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă De Ceapă Caramelizată, Gorgonzola-burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată, și Ceapă Balsamică Caramelizată Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa este fragedă, aproximativ 10-15 minute.Reduceți focul la doar puțin sub mediu, adăugați apa, acoperiți și gătiți până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 50 de minute. Va trebui să amestecați la fiecare 10 minute pentru primele 30 de minute și la fiecare 5 minute pentru timpul rămas. (
Adăugați puțin mai multă apă dacă începe să se usuce.)
Adăugați oțetul balsamic, zahărul brun, cimbru, sare și piper, deglazați tigaia și gătiți până când cea mai mare parte a umezelii dispare.