Marmeladă de ceapă (sau ceapă balsamică caramelizată)

Marmeladă de ceapă (sau ceapă balsamică caramelizată)
Marmelada de ceapă (sau ceapa balsamică caramelizată) ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 230 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 1,13 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 465 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Marmeladă De Ceapă Caramelizată, Gorgonzola-burgeri de vită umpluți cu ciuperci sălbatice Sotate și marmeladă de ceapă roșie caramelizată, și Ceapă Balsamică Caramelizată Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa este fragedă, aproximativ 10-15 minute.Reduceți focul la doar puțin sub mediu, adăugați apa, acoperiți și gătiți până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 50 de minute. Va trebui să amestecați la fiecare 10 minute pentru primele 30 de minute și la fiecare 5 minute pentru timpul rămas. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Adăugați puțin mai multă apă dacă începe să se usuce.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați oțetul balsamic, zahărul brun, cimbru, sare și piper, deglazați tigaia și gătiți până când cea mai mare parte a umezelii dispare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista