Marmeladă de ceapă roșie cu Castane
Marmelada de ceapă roșie cu castane ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegană servește 9 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 136 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ceapă, port tawny, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Marmeladă de ceapă roșie, și Marmeladă De Ceapă Roșie.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și adâncă antiaderentă la foc mare.
Adăugați ceapa și 1 linguriță de sare.
Se presară cu piper. Saut până când ceapa începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți până când ceapa este moale, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute. Crește căldura la mare;descoperi și saut până când ceapa se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Adăugați Port, prune uscate și oțet; se amestecă până se evaporă lichidul și ceapa se întunecă, aproximativ 3 minute.
Adăugați cimbru; se amestecă 1 minut.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mică la foc mediu-mare.
Se adauga castanele si saut-ul pana se acopera cu ulei, aproximativ 1 minut.
Se adaugă la amestecul de ceapă. Condimentați marmelada de ceapă cu mai multă sare și piper, dacă doriți.
Se transferă în castron; rece. (Poate fi pregătit cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.)
* Disponibil la magazinele de alimente de specialitate și la unele supermarketuri.