Marmeladă De Ceapă
Marmelada de ceapă este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest condiment are 226 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet de vin, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce este destul de rău. Încercați Marmeladă De Ceapă, Marmeladă De Ceapă Roșie, și Marmeladă De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Se adaugă ceapa și saut până la începutîncepând să se înmoaie (nu se rumenesc), amestecândfrecvent, aproximativ 8 minute.
Adăugați 1/2 ceașcăapă, zahăr, afine și semințe de muștar.Gatiti pana cand aproape tot lichidul este absorbit, amestecand des, aproximativ 8 minute.
Adăugați oțetși fierbeți până când marmelada este groasă, amestecând frecvent, 7 până la 8 minute. Condimentează după gust cusare și piper. Mișto. Faceți înainte: poate fi făcut1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.