Marmeladă Beaujolais De Portocale De Sânge
Marmelada Beaujolais portocalie de sânge este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Această rețetă servește 60. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, portocale de sânge, pectină obișnuită de fructe sub formă de pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marmeladă De Portocale De Sânge, Marmeladă De Portocale De Sânge, și Pâine Oarecum Tropicală Cu Marmeladă De Portocale De Sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Spălați portocalele de sânge și îndepărtați coaja în sferturi. Tăiați subțire coaja pe lungime, apoi tăiați-le aproximativ transversal în bucăți mai mici.
Transferați coaja într-o oală mare și adăugați vinul, bicarbonatul de sodiu și 1 1/4 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când coaja se înmoaie, 15 minute.
Între timp, tocați grosolan portocalele și îndepărtați orice semințe.
Transferați portocalele într-un robot de bucătărie și pulsați până când bucățile de portocale sunt rupte, dar încă groase, aproximativ 8 impulsuri.
Adăugați portocalele în oală cu coaja și aduceți la foc mic. Simmer, acoperit, 15 minute.
Măsurați amestecul. Ar trebui să aveți aproximativ 5 căni. (Dacă aveți mai puțin, adăugați puțin mai mult vin. Dacă aveți mai multe, aruncați extra.) Se amestecă pectina și untul și se fierbe la foc mare, amestecând continuu.
Adăugați zahărul dintr-o dată și readuceți amestecul la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de 1 minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei cu o lingură de metal rece. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.