Marmeladă Beaujolais De Portocale De Sânge

Marmeladă Beaujolais De Portocale De Sânge
Marmelada Beaujolais portocalie de sânge este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian condiment. Această rețetă servește 60. O porție conține 68 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de bicarbonat de sodiu, portocale de sânge, pectină obișnuită de fructe sub formă de pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 78 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Marmeladă De Portocale De Sânge, Marmeladă De Portocale De Sânge, și Pâine Oarecum Tropicală Cu Marmeladă De Portocale De Sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măsurați zahărul într-un castron mare și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Spălați portocalele de sânge și îndepărtați coaja în sferturi. Tăiați subțire coaja pe lungime, apoi tăiați-le aproximativ transversal în bucăți mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Transferați coaja într-o oală mare și adăugați vinul, bicarbonatul de sodiu și 1 1/4 căni de apă. Se aduce la fierbere la foc mediu, se acoperă, se reduce focul și se fierbe până când coaja se înmoaie, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Între timp, tocați grosolan portocalele și îndepărtați orice semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5
Transferați portocalele într-un robot de bucătărie și pulsați până când bucățile de portocale sunt rupte, dar încă groase, aproximativ 8 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați portocalele în oală cu coaja și aduceți la foc mic. Simmer, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Măsurați amestecul. Ar trebui să aveți aproximativ 5 căni. (Dacă aveți mai puțin, adăugați puțin mai mult vin. Dacă aveți mai multe, aruncați extra.) Se amestecă pectina și untul și se fierbe la foc mare, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
PectinăPectină
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Adăugați zahărul dintr-o dată și readuceți amestecul la fierbere completă, amestecând constant. Se fierbe tare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
9
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața marmeladei cu o lingură de metal rece. Puneți marmelada în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista