Marlinul grecesc al lui Glasser

Marlinul grecesc al lui Glasser
Marlinul grecesc al lui Glasser este un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 706 calorii, 38g de proteine, și 58G de grăsime pe porție. Pentru $7.23 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fripturi de pește-spadă, suc de lămâie, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. 28 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Marlinul grecesc al lui Glasser, Marlin (sau rechin) Espanol, și Marlin Albastru Pacific (Kajiki).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți 1/4 cană de unt și 1 linguriță de usturoi într-o oală medie la foc mediu-mic. Când untul este topit, amestecați roșiile, busuiocul și sucul de lămâie. Chiar înainte ca amestecul să fiarbă, reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Într-o oală mică, topiți untul rămas și amestecați usturoiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Aranjați peștele-spadă într-o tigaie și stropiți cu amestecul de unt și usturoi din oala mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește-spadăPește-spadă
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Coaceți peștele timp de 7 minute în cuptorul preîncălzit. Întoarceți peștele și continuați să coaceți 7 minute sau până când se înmoaie ușor cu o furculiță. Puneți amestecul de roșii peste pește pentru a servi. De asemenea, acoperiți cu untul rămas și sosul de usturoi din tigaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate45
Revista