Marinari Beți

Marinari Beți
Marinarii beți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 520 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 67 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați sosul de grătar, scobitori, whisky și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Marinari și sirene de turtă dulce, Gem De Smochine Beat, și Tăiței Beți.

Instrucțiuni

1
Turnați ketchupul și sosul de grătar într-un aragaz lent. Se amestecă zahărul brun, whisky-ul și cârnații. Setați la scăzut și gătiți timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Se servește fierbinte cu scobitori.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista