Marinara Ouă Pocate

Marinara Ouă Pocate
Marinara ouă Pocate ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 111 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pâine prăjită, ouă, aragaz lent marinara și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Spaghete Marinara cu ouă Pocate, Orez sălbatic cu sparanghel, Marinaran și ou Pocat, și Ouă Sardou (ouă Pocate în stil New Orleans cu inimi de anghinare, spanac și olandeză) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți marinara și ardeiul roșu zdrobit la foc mic într-o tigaie. Faceți 4 puțuri în marinara; crăpați 1 ou în fiecare. Gatiti, acoperit, 6 minute sau pana la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se servește cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește

Echipamente

DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista