Marinara De Roșii Prăjite Lent
Marinaran de roșii prăjite lent este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 97 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați sos marinara prăjit lent, Roșii prăjite și ardei gras Marinara, și Roșie de moștenire prăjită și Marinara de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 25
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare, aruncând ușor pentru a acoperi. Aranjați jumătățile de roșii, tăiate cu părțile în sus, pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Coaceți roșiile la 250 timp de 7 ore.
Scoateți tigaia din cuptor.
Adăugați 1/3 cană de apă în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Așezați o moară de alimente peste un castron mare; lingură amestec de roșii în moara de alimente. Apăsați amestecul prin moara de alimente; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si urmatoarele 3 ingrediente (prin usturoi); saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați vin; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora. Se amestecă amestecul de roșii și 2/3 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și piper.