Marinara Chiftele Submarine

Marinara Chiftele Submarine
Marinara Subs perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chifle hoagie, pesmet, sos marinara și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Marinara Chiftele Submarine, Chifteluta Submarine, și Chifteluta Submarine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați ouăle, firimiturile de pâine, ceapa, usturoiul, condimentele italiene, sarea și piperul într-un bol mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PesmetPesmet
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați carnea de vită măcinată și 1/4 cană parmezan ras; se amestecă până se combină. Formați-vă în 48 de chifteluțe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ChifteleChiftele
4
Așezați chiftelele într-o tigaie de 15x10x1 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scurgeți chiftelele pe foi de prosoape de hârtie curate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Combinați sosul marinara și chiftelele gătite într - o tigaie de 4 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se încălzește la foc mediu până se încălzește, amestecând ocazional. Puneți chiftele fierbinți și sosul în chifle. Top chiftele cu orice sos rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos
RolaRola
9
Presărați 1/2 cană parmezan ras peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
ChifteleChiftele
10
Lăsați să stea 2 minute înainte de servire.
11
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții16
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista