Marinara Chiftele Submarine
Marinara Subs perisoare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 291 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 16. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți chifle hoagie, pesmet, sos marinara și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare sunt Marinara Chiftele Submarine, Chifteluta Submarine, și Chifteluta Submarine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați ouăle, firimiturile de pâine, ceapa, usturoiul, condimentele italiene, sarea și piperul într-un bol mare.
Adăugați carnea de vită măcinată și 1/4 cană parmezan ras; se amestecă până se combină. Formați-vă în 48 de chifteluțe.
Așezați chiftelele într-o tigaie de 15x10x1 inci.
Coaceți timp de 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160 de grade F.
Scurgeți chiftelele pe foi de prosoape de hârtie curate.
Combinați sosul marinara și chiftelele gătite într - o tigaie de 4 până la 6 litri.
Se încălzește la foc mediu până se încălzește, amestecând ocazional. Puneți chiftele fierbinți și sosul în chifle. Top chiftele cu orice sos rămas.
Presărați 1/2 cană parmezan ras peste chiftele.
Lăsați să stea 2 minute înainte de servire.
[Sfat de curățare: după ce soba este rece, ștergeți orice scurgeri cu șervețele dezinfectante Clorox*.]