Marinadă și sos de friptură Sassy
Nevoie de o marinată fără gluten și fără lactate? Marinada și sosul de friptură Sassy ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $10.4 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 1350 calorii, 114g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, ciuperci, sare de condimente și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Uitați de marinada cu sos de friptură!!, Marla ' s Magic Steak sos / marinată, și Sassy Steak Chili.
Instrucțiuni
Pătrundeți fripturile peste tot cu o furculiță și puneți-le într-o pungă de congelator resigilabilă. Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 lingură de ulei de măsline, sos de cocktail, miere, sos de soia, usturoi și sare de condimente.
Se toarnă peste fripturile din pungă, se sigilează și se dă la frigider timp de 30 de minute sau până la 6 ore, întorcându-se frecvent.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare. Când grătarul este încălzit, ungeți ușor grătarul.
Scoateți fripturile din marinadă, rezervând marinada. Grătiți timp de aproximativ 7 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
În timp ce fripturile sunt la grătar, încălziți lingura rămasă de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați ciuperci și gătiți până se înmoaie.
Se toarnă marinada rezervată și se aduce la fierbere. Se fierbe 5 minute sau până se îngroașă.