Marinada turcească ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 145 calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți suc de lămâie, pastă de roșii, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Pilaf Turcesc, Turcă Salep, și Rissole Turcești pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, pasta de roșii și sucul din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Suc De Lămâie
Ulei De Măsline
Suc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți carnea în castron, acoperiți și marinați cel puțin 6 ore, dar 24 de ore sunt mai bune.