Marinada Finală

Marinada Finală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de marinată, așa că încercați marinada finală. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 24 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de piper, sos de soia, tahini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Marinada, Marinada cu trei vârfuri a lui V, și Marinada IPA pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați semințele de susan într-o tigaie uscată la foc mediu. Gatiti si amestecati timp de 5 minute, sau pana se rumenesc si se parfumeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați semințele de susan prăjite, ceapa verde, usturoiul, tahini, sosul de soia, îndulcitorul granulat SPLENDA XV, oțetul de vin roșu și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ceapa VerdeCeapa Verde
Semințe De SusanSemințe De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
UsturoiUsturoi
PiperPiper
TahiniTahini
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați carnea dorită în amestec, acoperiți și marinați cât doriți, dar peste noapte este cel mai bine. Grătar după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista