Marinada Fajita De Vită

Marinada Fajita De Vită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați marinada Fajita de vită. Pentru 49 de cenți pe porție, obțineți o marinată care servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 24 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați oregano mexican, chimen măcinat, tequila și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Marinada Fajita De Vită, Marinata Fajita de vita sau pui, și Marinada Fajita pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista