Nevoie de o marinată fără gluten și vegană? Marinada de vită Bowler ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 149 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sos de soia, rădăcină de ghimbir, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 25%. Încercați Marinada De Vită, Marinada De Vită, și Marinada pentru carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați sosul de soia, oțetul, uleiul de măsline, sucul de portocale, ghimbirul, usturoiul, muștarul și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Ulei De Măsline
Sos De Soia
Muștar
Oțet
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă peste carne într-un recipient puțin adânc. Asigurați-vă că toată carnea este scufundată în marinată. Acoperiți și refrigerați cel puțin 6 ore.