Marie ' s Tilapia Marinara
Marie Tilapia Marinara ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 4.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 876 calorii. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare și piper, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Tilapian în sos de ciuperci (Tilapian en salsa de Champi 6ormones), Marie 's Shepherd' s Pie, și Plăcintă cu oală de curcan a lui Marie-Eve pentru rețete similare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.