Margherita risotto bile

Margherita risotto bile
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bilele de risotto Margherita. Această rețetă servește 12 și costă 1,72 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 132g de grăsime, și un total de 1368 calorii. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 153 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de măsline, bulion de legume, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Arancini / Bile De Risotto Prăjite, Bile de Risotto cu sos de brânză Asiago, și Risotto de năsturel cu scampi și scoici - risotto aux langoustines, cresson et coquille St Jacques pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa, acoperiți și transpirați până se înmoaie. Într-o altă tigaie, amestecați passata și stocul și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PasataPasata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați usturoiul în ceapă, gătiți timp de 30 de secunde, apoi răsturnați orezul și amestecați pentru a acoperi uleiul. Creșteți căldura, turnați vinul și lăsați-l să fiarbă până se absoarbe. Păstrând tigaia la foc mediu, începeți să adăugați amestecul de roșii la orez câte o lingură, lăsând orezul să absoarbă cea mai mare parte a lichidului după fiecare adăugare. Continuați să amestecați în timp ce mergeți, adăugând lichid până când orezul este al dente este posibil să nu aveți nevoie de tot lichidul. Nu doriți ca acesta să fie la fel de umed ca un risotto normal, așa că continuați să gătiți până când lingura de lemn se poate ridica în el. Opriți focul, amestecați parmezanul, untul și busuiocul, apoi acoperiți 5 minute. Condimentați și răsturnați pe o tavă pentru a se răci complet, apoi răciți până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Formați risotto - ul în 12 bile mari. Faceți o gaură în centru cu degetul și umpleți-o într-o bucată de mozzarella, apoi remodelați-o într-o minge. Acum începeți o mică linie de producție, scufundând bilele în făină, apoi oul și acoperirea cu pesmetul, apoi răciți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Încălziți uleiul la 160C într-o cratiță mare adâncă și încălziți cuptorul la 180C/160 ventilator / gaz
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Prăjiți bilele de risotto timp de 8-10 minute, va trebui să faceți acest lucru în loturi.
7
Se scurge pe hârtie de bucătărie, apoi se transferă într-o tavă și se introduce în cuptor timp de 6-8 minute pentru a vă asigura că mozzarella este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se presară sare, apoi se lasă să se răcească câteva clipe înainte de a se introduce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Serviți cu niște rachete îmbrăcate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Risotto. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista