Margherita De Pui
Margheritanul de pui este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 275 calorii, 32g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frunze de busuioc, brânză mozzarella ambalată, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pui Margherita, Pui Margherita, și Margherita De Pui La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Condimentați puiul, dacă doriți, cu sare și piper negru.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare și pui brun, rotind o dată, aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul de paste și fierbeți acoperit 5 minute sau până când puiul este bine gătit. Puneți puiul cu brânză, apoi lăsați să stea până când brânza este topită, aproximativ 1 minut.
Serviți, dacă doriți, cu paste penne fierte fierbinți, acoperite cu sos suplimentar de Paste, încălzite.Timp de preparare: 5 Minute Timp de gătire: 10 Minute