Margarita Mango-Coriandru

Margarita Mango-Coriandru
Mango-Cilantro Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 282 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați tequila de argint agave, crenguțe de coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Margarita proaspătă de Mango și coriandru: strălucitoare și plină de băutură, Castravete Cilantro Margarita, și Chile Și Cilantro Margarita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați frunzele de mango și coriandru într-un castron mediu. Apăsați ferm pe solide cu muddler sau spatele lingurii de lemn până la piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
BolBol
2
Se amestecă în tequila, suc de lămâie, sirop simplu și Cointreau, apoi 1 cană de gheață. Se amestecă pentru a se amesteca bine. Se strecoară în ceașcă mare de măsurare din sticlă. Împărțiți gheața rămasă între 2 pahare înalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CointreauCointreau
TequilaTequila
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
3
Se toarnă amestecul de Margarita peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargaritaMargarita
4
Se ornează cu crenguțe de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista