Margarita de roșii cu sare de fenicul
Margarita de roșii cu sare de fenicul ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 732 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $14.25 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pene de tei, roșii de friptură de vită, suc de lămâie de la 1 tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Crudite De Fenicul Și Napi Cu Sare De Fenicul, Margarita Cu Spumă Cadillac Și Sare De Mare, și Chile Margarita cu sare de boia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați roșia și tequila într-un blender. Pulsați de câteva ori pe mediu pentru a rupe Roșia apoi /amestecați încă aproximativ 5 secunde pentru a forma un piure pulpos. Se strecoară piureul printr-o strecurătoare cu plasă foarte fină sau una mai puțin fină căptușită cu un strat dublu de pânză de brânză. Amestecați-l ușor de câteva ori pe măsură ce se încordează, dar nu apăsați. Se strecoară până când încetează să picure singur, aproximativ 15 minute. A se păstra la frigider dacă nu se utilizează imediat.
Pentru sarea de fenicul: prăjiți semințele de fenicul într-o tigaie medie la foc mediu până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Așezați semințele de fenicul prăjite într-o râșniță de condimente sau într-o râșniță de cafea curată și pulsați până când semințele au aproximativ aceeași textură ca sarea kosher, aproximativ 10 impulsuri.
Combinați feniculul măcinat cu sarea kosher. A se păstra într-un borcan mic până când este gata de utilizare.
Pentru Margarita de roșii: umeziți marginea unui pahar de cocktail cu suc de lămâie, marginea cu sare de fenicul și lăsați-o deoparte.
Adăugați gheață în sticla pregătită.
Se toarnă tequila de roșii, agave și suc de lămâie într-un agitator de cocktail și se umple cu gheață. Se agită până se răcește bine, aproximativ 20 de secunde. Se strecoară în pahar pregătit și se servește imediat.