Margarita Cu Rubarbă De Căpșuni
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și băuturi vegane? Margarita cu rubarbă de căpșuni ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 635 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.39 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați triplu sec, zahăr, suc de portocale2 linguri frunze de menta rupte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rubarbă-Margarita De Căpșuni, Tort de iaurt cu rubarbă de căpșuni cu sos de rom de rubarbă de căpșuni, și Rubarbă Margarita {aka "Margarita Farmgirl"} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați siropul de rubarbă, tequila, sucul de lămâie, triple sec, sucul de portocale, frunzele de mentă și puțină gheață zdrobită într-un agitator.
Combinați în loturi, dacă este necesar.
Așezați căpșunile în fundul a 4 pahare de margarita. Se strecoară Margarita peste căpșuni.
Combinați 1 1/2 căni de apă și zahărul într-o cratiță medie la foc mare. Gatiti pana cand zaharul este dizolvat.
Adăugați rubarba și gătiți până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc și abrupte timp de 1 oră.
Scurgeți lichidul într-o cratiță mică și gătiți la foc mare până se reduce ușor și se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Transferați siropul într-un castron. Acoperiți și răciți la frigider aproximativ 1 oră.