Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margarita Shrimp Kabobs. Această rețetă servește 4 și costă 3,11 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 185 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ulei vegetal, coajă de tei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Margarita creveți și legume Kabobs, Kabobs de fructe cu Margarita Dip, și Kabobs de fructe cu Margarita Dip.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați coaja de tei, sucul de lămâie, usturoiul, tequila și sarea; adăugați creveți. Sigiliu sac, stoarcere aer; rândul său, pentru a acoperi creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Coaja De Tei
Tequila
Usturoi
Creveți
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
Fulgi De Legume
2
Lăsați să stea 10 minute pentru a marina.
3
Scurgeți creveții; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Creveți
4
Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 8 (12 inci), filetați alternativ creveți, dovlecei și ardei gras, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Creveți
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
5
Periați cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
6
Periați cu grijă grătarul cu ulei suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
7
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu-mare. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 6 minute, întorcându-vă o dată, până când creveții sunt roz și legumele sunt crocante.
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.