Margarita
Margarita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 417 calorii. Această rețetă servește 1 și costă 1,87 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1207 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți procent agave silver/blanco tequila, sare kosher, cuburi de gheață și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați BBQ Margarita Tostadas de pui cu Jalapeno dulce Margarita Salsa, O Margarita portocalie de sânge Foarte Berry pentru Ziua Națională a Margaritei, și Quesadilla de pui Margarita cu Guacamole Margarita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se toarnă 1/2 uncie de tequila într-o farfurie mică.
Răspândiți sarea kosher într-o farfurie mică separată. Scufundați marginea unui martini sau a altui pahar cu ramă largă în tequila. Ridicați din tequila și țineți cu susul în jos timp de 10 secunde pentru a permite o ușoară evaporare. Apoi, înmuiați paharul în sare pentru a acoperi janta. Pune deoparte.
Înjumătățiți 2 din tei, tăiați o felie subțire pentru garnitură de la 1 și dați deoparte. Suc de limes înjumătățit în partea de jos a unui stil Boston cocktail shaker.
Tăiați restul de 2 limes și portocala în sferturi și adăugați-le în sucul din agitator.
Adăugați nectarul de agave și amestecați timp de 2 minute până când sucurile sunt eliberate. Se strecoară amestecul de suc printr-o strecurătoare de cocktail în partea superioară a agitatorului și se aruncă solidele.
Întoarceți sucul în partea de jos a agitatorului, adăugați restul de 1 1/2 uncii de tequila și orice rămas pe farfurie.
Adăugați gheața în agitator, acoperiți și agitați timp de 30 de secunde. Se strecoară amestecul printr-o strecurătoare de cocktail în paharul pregătit, se garnisește cu felie de var rezervată și se servește imediat.