Margarita
Margarita ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 189 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1 și costă 3,11 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, cuburi de gheață, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tostadas de pui Margarita la grătar cu salsa dulce Jalapeno Margarita, O Margarita cu portocale de sânge foarte fructe de pădure pentru Ziua Națională Margarita, și Margarita Quesadilla de pui cu Margarita Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se întinde sare pe farfurie mică. Frecați pană de var la jumătatea marginii de sticlă de 10 uncii (cum ar fi dublu de modă veche). Înmuiați partea umezită a sticlei în sare pentru a acoperi ușor. Pune deoparte.
În agitatorul de cocktail, amestecați împreună sucul de lămâie și zahărul până când zahărul se dizolvă parțial (aproximativ 5 secunde).
Adăugați Cointreau, tequila și 1 cană cuburi de gheață. Se agită energic timp de 25 de secunde, apoi se strecoară în sticlă pregătită. Umpleți paharul cu cuburile de gheață rămase.