Marele tort canadian Heinz de Ketchup este un vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 613 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 790 de fani. Un amestec de ghimbir măcinat, nucșoară măcinată, scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Heinz Ketchup-copycat versiune, Marea Tartă Cu Unt Canadian, și Crock Pot - Carne De Vită Mare, Fasole Mare, Baie Mare! Ferma Longmeadow pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C). Ungeți două tigăi rotunde de 9 inci (23 cm) și tapetați fundul cu hârtie pergament. Amestecați făina cu praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și ghimbirul într-un bol. Amestecați ketchup-ul, apa și colorarea într-un bol separat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Cereale Crispix, Zdrobite
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Bol
Cuptor
2
Bateți untul și amestecați zahărul într-un bol mare până se omogenizează. Bateți în ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină și amestecul de ketchup. Bateți la scăzut, răzuind vasul după cum este necesar, până când este combinat. Măriți viteza la mediu-mare și bateți timp de 1 minut. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cereale Crispix, Zdrobite
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Coaceți timp de 30 de minute sau până când centrul se întoarce când este atins ușor. Răciți prăjiturile timp de 15 minute înainte de a vă întoarce pe un suport pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Glazura: bateți crema de brânză, untul și vanilia la viteză medie timp de 2 minute sau până se omogenizează. Bateți treptat zahărul la scăzut, răzuind vasul după cum este necesar. Bateți la înălțime până la pufos. Înghețați între straturile de tort și peste părțile laterale și partea superioară a tortului. Face 12 porții.