Mardi Gras Jambalaya

Mardi Gras Jambalaya
Mardi Gras Jambalayan este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sos de grătar cu ochi de taur, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Mardi Gras Jambalaya, Pizza Mardi Gras, și Salată De Varză Mardi Gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina și condimentele în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați 4 coapse de pui; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când fiecare este maro auriu pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Transferați pe farfurie, rezervând picături în tigaie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeii verzi și usturoiul în picături în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. Se amestecă roșiile, sosul de grătar și cârnații. Întoarceți puiul și orice sucuri de la farfurie la amestecul de roșii; se fierbe 25 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional. Între timp, aduceți bulionul să fiarbă în cratiță medie. Se amestecă orezul; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 20 min. sau până când bulionul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați creveți în amestecul de roșii; se fierbe 8 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Puneți orezul în boluri puțin adânci; se acoperă cu amestec de pui și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Neboan Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Neboa Albarino
Neboa Albarino
Mai rece, altitudine mai mare Condado do Subregiune ceai dă naștere la o expresie proaspătă, precisă a Albari cca în general și acest site special dă o dungă minerală intensă prin vin. Un nas floral, înflorit, cu arome de piersici și caise, care se desfășoară pe palat cu structură întinsă, fructe proaspete complexe, greutate subevaluată la mijlocul palatului, toate pe o coloană vertebrală puternică de aciditate minerală.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista