Mardi Gras Jambalayan este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $2.33 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 535 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, sos de grătar cu ochi de taur, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Mardi Gras Jambalaya, Pizza Mardi Gras, și Salată De Varză Mardi Gras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă făina și condimentele în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Adăugați pui; întoarceți-vă pentru a acoperi ambele părți ale fiecărei coapse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Încălziți uleiul în cuptorul olandez sau în tigaia mare adâncă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 4 coapse de pui; gatiti 4 min. pe fiecare parte sau până când fiecare este maro auriu pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
5
Transferați pe farfurie, rezervând picături în tigaie. Repetați cu puiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați ceapa, ardeii verzi și usturoiul în picături în tigaie; gatiti si amestecati 5 min. Se amestecă roșiile, sosul de grătar și cârnații. Întoarceți puiul și orice sucuri de la farfurie la amestecul de roșii; se fierbe 25 min. sau până când puiul este gata (165F), amestecând ocazional. Între timp, aduceți bulionul să fiarbă în cratiță medie. Se amestecă orezul; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 20 min. sau până când bulionul este absorbit și orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați creveți în amestecul de roșii; se fierbe 8 min. sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Puneți orezul în boluri puțin adânci; se acoperă cu amestec de pui și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Neboan Albarino. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.